Vanaf juli CrossFit in Zwitsal Buitenstad

Vanaf juli kun je in Zwitsal Buitenstad crossfitten. CrossFit Unrestricted verhuist dan naar het voormalig fabriekscomplex.

‘Voor mijn netwerk in Apeldoorn – Locatie gezocht!’ Dat postte Marcella de Vos van CrossFit Unrestricted in maart op haar LinkedIn-pagina. Na vijf jaar aan de Adelaarslaan te hebben gezeten was het tijd voor een nieuwe plek. Marcella: “Van verschillende kanten kreeg ik als reactie dat Zwitsal Buitenstad misschien wat is. We hebben contact opgenomen en toen is het snel gegaan.”

“Er is een bepaalde energie en dat voelt gewoon goed”, vervolgt ze. “De plek heeft een bijzonder karakter, er is al een bepaalde dynamiek, én er wordt volop gewerkt aan de toekomst. Bovendien is er de ruimte om door te groeien.”

Levendige en diverse sportschool

Met meer dan 300 leden is CrossFit Unrestricted een levendige en diverse sportschool. Onder begeleiding van toegewijde coaches en met steun van een hechte community komen mensen hier samen om hun fitnessdoelen te bereiken, ongeacht achtergrond of niveau. Er is dagelijks een gevarieerd trainingsprogramma, met lessen in kleine groepen van veertien tot zestien personen.

CrossFit Unrestricted vestigt zich aan de Vlijtseweg 154 (te bereiken via Ingang Noord). Dit gebouw werd gebouwd in 1969-1970 en fungeerde jarenlang als magazijn van de naastgelegen Aerosolfabriek. Op dit moment worden er op de nieuwe locatie een yogaruimte en kantoorunits gerealiseerd. Daarnaast komen er twee volwaardige crossfit-vloeren, een vloer voor strong man / weightlifting en komt er plek voor bijvoorbeeld personal trainers, fysiotherapeuten en diëtisten.

Vanaf juli starten de lessen op de nieuwe locatie. Deze kunnen geboekt worden via www.crossfitunrestricted.nl.