Ondernemers

Apeldoorn Padel

In een voormalige grote opslaghal op Zwitsal Noord hebben wij een mooie en gezellige indoor padelaccommodatie gerealiseerd, voorzien van 3 padelbanen (2 standaard banen voor dubbelspel en 1 baan voor enkelspel) met behoud van de industriële look van het pand.

Bezoek website
Bosbrand Koffie

Bosbrand is een specialty koffiebranderij. Wij verkopen onze eigen koffiebonen aan horeca en particulieren. Daarnaast branden wij ook de koffie voor andere merken die zelf hun eigen koffie importeren.

Bezoek website
Cornilia’s

Bij Cornilia's staat grensverlegging, diversiteit en magie centraal. Welkom in mijn wereld, waar creativiteit en passie samenkomen in podiumkunst, mode en duurzaamheid.

Bezoek website
Creators Connect

Geen of (te) weinig marketing- en communicatiekennis in huis om jouw organisatie te laten groeien? Overweeg een flexibel marketing- en communicatieteam. Van strategie tot uitvoering.

Bezoek website
De Wasserij & Het Textielatelier

In De Wasserij wassen en vouwen wij met plezier uw was, of dit nu eenmalig of een wekelijks terugkerende opdracht is. In Het Textielatelier maken onze collega's unieke en duurzame artikelen die we in onze shop-in-shop UITBLINKERS verkopen.

Bezoek website
Designheld

Zoek je hulp bij een onderscheidende huisstijl? Wil je beeldbepalend zijn in jouw branche. Heb je een webdesign nodig met een eigen smoelwerk. Kortom: zoek je een designheld? Of gewoon een goede ontwerper?

Bezoek website
Diep

Diep maakt innovatieambities waar: we werken aan de energietransitie, gebiedsontwikkeling opgaves en circulariteit.

Bezoek website
Duif Coffee

Duif gaat over het ontgrenzen van ons geliefde gebrande-bonen-water. Koffie is het middel bij uitstek om het uitbroeden van ideeën te stimuleren. Ja, je kunt het gebruiken om je geest wakker te maken - maar het is grenzeloos als je het gebruikt voor creativiteit.

Bezoek website
Eigenwijs in Pixels

Wij vertalen uw product, nieuwbouw-, transformatie- of civieltechnisch project naar sprekende visualisaties. Visualisaties die met veel aandacht verzorgd worden, die uw project of idee tot leven laten komen.

Bezoek website
Elvera Ontwerpt

Ontwikkelen, ontwerpen maar voornamelijk ontzorgen van jou als klant als het gaat om creatieve stijlvolle ontwerpen. Dat is waar Elvera Ontwerpt voor staat.

Bezoek website
Energiefabriek Apeldoorn

Stichting Energiefabriek Apeldoorn is een groep van energieke Apeldoorners die willen bijdragen aan een gezonde, energieke en toekomstbestendige stad. Wij werken samen, zoeken verbinding met andere initiatieven in onze stad en koppelen kennis aan actie.

Bezoek website
Escape Room De Morfinekluis

Nieuw, sensationeel en anders dan alle andere escape-ervaringen. Niet alleen escapen, maar ook inscapen is jouw missie in deze escaperoom in Apeldoorn.

Bezoek website
FIK Kaarsen

De kaarsen van FIK worden met zorg en enthousiasme handgemaakt op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Jazeker! We maken ze echt met onze eigen fikken.

Bezoek website
Flask

Flask levert herbruikbare bekers en flessen en duurzame geschenkpakketten voor bedrijven. Flask heeft ruim 160.000 bekers en kopjes op voorraad waardoor we snel kunnen leveren.

Bezoek website
Foenix

Foenix Kringloop | Reïntegratie | Circulair Ambachtscentrum zet zich in voor een sociale en duurzame samenleving. In de kringloopwinkel en shop-in-shop worden unieke en duurzame artikelen verkocht, en vind je een fietsenmaker, klokkenmaker, repair café, wasserij en textielatelier.

Bezoek website
Future Life Research

Future Life Research is een klein bedrijf met grote ambities. Onze missie: wereldwijde verdubbeling van positief gedrag, bereikt in 2030.

Bezoek website
G&G Bike Nederland

G&G Bike Nederland (GeGShop) draait om het delen van onze passie voor motoren en het naar eigen smaak aanpassen daarvan. Onze merken en producten worden geselecteerd op onderscheidendheid, producten die iets anders bieden dan de rest.

Bezoek website
Het Ondernemershuis

Het Ondernemershuis is één van de cleantech-hotspots in de regio waar ondernemers terecht kunnen voor vragen over en/of deelname aan de nieuwe circulaire economie.

Bezoek website
Holo Heroes

Augmented Reality (AR) maakt onze wereld nog groter door werkelijke beelden aan te vullen met digitale content. Holo Heroes maakt hologrammen maar kan u zelf als personal trainer, artiest, komiek of DJ ook plaatsen in uw woonkamer, tuin of andere omgeving.

Bezoek website
Imetis maatwerk & interieurbouw

Imetis maakt op maat gemaakt interieur voor uw woon- en werkomgeving. Denk hierbij aan keukens, kasten, badkamermeubels of balies. U kunt rekenen op een betrouwbare partner, die met u meedenkt over wensen en mogelijkheden.

Bezoek website
Impact Apeldoorn

In 2022 hebben stichting De Energiefabriek en stichting Betekeniseconomie Stedendriehoek besloten om om samen meer impact te maken in Coöperatie Impact Apeldoorn.

Bezoek website
Impact Plek Apeldoorn

Op zoek naar een gave werkplek op een van de creatiefste plekken van Apeldoorn? Kom dan werken bij Impact Plek Apeldoorn. De plek in Apeldoorn waar impact makers samen komen.

Bezoek website
Impress3d

Impress3d brengt nieuwbouwprojecten in beeld voor de beste verkoop. Er moet een WAUW-effect ontstaan bij potentiële investeerders en kopers. De beste in Nederland voor maquettes en heel goed in artist impressions, sfeerplattegronden en 3D-animaties.

Bezoek website
JAS artstudio

JAS artstudio helpt organisaties vanuit een compleet ander perspectief naar hun vraagstukken te kijken, vanuit kunst en de kunstenaarsmindset. En dat geeft nieuwe inzichten en ideeën voor innovatie.

Bezoek website
Just Good People

We hebben bij Just Good People twee simpele regels: we nemen goede mensen aan. We zorgen goed voor deze mensen. Dat is de basis van ons succes en de reden dat onze collega’s meestal jarenlang collega blijven. Punt. Kom je erbij?

Bezoek website
Lay3rs 3Dprinting

Lay3rs Apeldoorn is uw 3D-print-partner voor Midden Nederland. Officiële reseller van onder andere Bambu Lab en Formlabs. We staan u graag te woord voor een printopdracht of als u een printer wilt aanschaffen.

Bezoek website
LeidersVandaag

LeidersVandaag verzorgt training en coaching op het gebied van leiderschap en persoonlijke groei. Wij geloven dat het belangrijk is om verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven.

Bezoek website
Living Topsport

Living Topsport is gelanceerd als een concept voor en door de topsporters en topsport- talenten. Wij regisseren de samenwerking tussen bedrijven, topsporters en de stad.

Bezoek website
Lomix

Hoe behoud je blijvende impact en relevantie in een veranderende wereld? Wij ondersteunen jouw ideeën met slimme marketingstrategieën, zodat je het verschil maakt en relevant blijft. Samen creëren we een toekomst die verder reikt dan vandaag.

Bezoek website
Merkbaar Creatieve Reclamemakers

Wij bouwen aan avontuurlijke merken en nemen je graag mee op reis. Wij zetten graag onze tanden in opdrachten die verrassen, verbinden en verleiden.

Bezoek website
MeubelBaas

MeubelBaas is een jonge meubelzaak gevestigd in Apeldoorn, maar met zijn vizier op heel Nederland en België. Wij zetten de meubelbranche het liefst volledig op zijn kop.

Bezoek website
MiniStek

In tegenstelling tot de meeste gebouwen staat MiniStek voor een gezond binnenklimaat door te kiezen voor natuurlijke materialen en droge verbindingen.

Bezoek website
ML Percussion

Of je nu een bedrijf bent dat op zoek is naar teambuildingactiviteiten, een groep vrienden die samen plezier wil hebben, of ben je op zoek naar een nieuwe passie? Neem deel aan de Braziliaanse drumlessen, workshops of evenementen en krijg een ervaring die je nooit zult vergeten.

Bezoek website
NewTechPark

Waar eens de aerosolfabriek van de firma Diosynth voor levendigheid op het terrein zorgde, ontpopt zich nu een toonaangevend praktijkleercentrum voor de techniek: NewTechPark.

Bezoek website
NZYM

Wij realiseren in organisaties zulke betekenisvolle sprongen voorwaarts (quantum leaps) dat er geen weg meer terug is. Onze trajecten kenmerken zich door een combinatie van plezier, verrassing en confrontatie.

Bezoek website
Possible impact

Modern noaberschap binnen organisaties. Wij pleiten ervoor als het gaat om goed en toekomstbestendig werkgeverschap. Verandering van behoeften van klanten en werknemers vragen om een transitie binnen P&O. Weten hoe? Wij komen graag even buurten!

Bezoek website
Proeflokaal De Vlijt

In het Laboratorium van de voormalige Zwitsalfabriek is Proeflokaal De Vlijt ingericht. De 115-jaar oude apothekersbalie, die dienstdoet als bar, valt direct op als je binnenloopt.

Bezoek website
Puur Smaack

De ambachtelijke stokerij Puur Smaack is een initiatief van twee vrienden met dezelfde passie voor stoken en koken op niveau. Voor ons zijn de zorgvuldige voorbereidingen, het maakproces met aandacht voor details en een fijne samenwerking allemaal even belangrijk.

Bezoek website
Retulp

Retulp levert duurzame stijlvolle thermosbekers en drinkflessen aan winkelketens zoals Simon Levelt, Dille & Kamille, Bever, WAAR en BOL. De missie van Retulp is single use producten (disposables) tegen te gaan.

Bezoek website
Sky Lounge

De Sky Lounge biedt een ervaring die je nergens anders zult vinden. Of je nu een dag vol avontuur zoekt of een gezellige avond uit, de Sky Lounge is de ultieme locatie voor unieke belevenissen.

Bezoek website
SOAP

SOAP Apeldoorn is een prachtige locatie als stadsstrand om een heerlijk drankje te nuttigen of om lekker te eten. Met de variatie van restaurant tot event-locatie bieden wij veel verschillende opties om de perfecte dag voor u te creëren.

Bezoek website
Spaans in Apeldoorn

Bij Spaans in Apeldoorn leer je in een ontspannen en prettige sfeer Spaans, gericht op conversatie en afgestemd op jouw behoeften. Je leert en oefent individueel en kunt daarna in groepsverband verder oefenen.

Bezoek website
Stichting WHOE

Stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa (WHOE) heeft als doel om goederen die in Nederland (deels) zijn afgeschreven, maar die nog prima een ronde mee kunnen, een tweede leven te geven om de armlastige medemensen in Oost- Europa een beter leven te geven.

Bezoek website
STOOM

De industriële evenementenlocatie STOOM is gehuisvest in het Ketelhuis. STOOM beschikt over meerdere huiselijke/inspirerende ruimtes voor vergaderingen, trainingen, bijeenkomst of een feest/borrel.

Bezoek website
Studio Donderdag

Studio Donderdag is een interieurontwerp-studio op het gebied van inrichting, verbouwing en styling voor de particuliere en zakelijke klant. We helpen graag bij de aanschaf van meubels, verf, kleuradvies, het indelen van ruimtes, raambekleding en materiaalkeuzes.

Bezoek website
SuperWaste

De SuperWaste-collectie bestaat uit producten gemaakt van gerecyclede materialen. Afval- en restmateriaal wordt verzameld en vermaakt tot trendy producten in ons eigen werkgelegenheidsproject.

Bezoek website
Swop Art

Kunst geeft ons een geluksgevoel en kan ons verwonderen. Onze missie is om dat bijzondere gevoel ook door anderen te laten ervaren. Maar dan wel duurzaam en gekoppeld aan onze drive om ‘out of the box’ te ondernemen.

Bezoek website
Tim Koldenhof Producties & Events

Tim Koldenhof Producties (TKP) is een theaterschool, productiehuis en evenementenorganisatie. Dagelijks worden er op de theaterschool lessen gegeven op het gebied van theater, film, zang, dans- en musical.

Bezoek website
Twee Broers Brouwen

De Veluwse Appel Cider van Twee Broers Brouwen is een alcoholhoudende, mousserende cider met een perfecte balans tussen zoet en zuur die wordt gemaakt van 100% vers fruit.

Bezoek website
Van Laar Events

Bij Van Laar Events bent u op het juiste adres voor uw catering, compleet georganiseerd feest of verhuur voor uw evenement. Van koffie en thee tot uitgebreid buffet of diner: wij regelen het voor u.

Bezoek website
Zwitsalhal

De Zwitsalhal is geschikt voor vele soorten evenementen. Denk aan congressen, feesten, diners en presentaties. De locatie is opgedeeld in drie verschillende hallen die schaalbaar zijn voor elke groepsgrote.

Bezoek website